Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Blog Kerstpakket-vuurkorf.nl

Een andere Buiten zitten, buiten koken, buiten leven.... websites site

 • Kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal

  Wilt u dit jaar iets bijzonders? Kies voor een kerstpakket met vuurkorf!

  Als werkgever gebruikt u traditiegetrouw eind december ook om terug te kijken. Het is tijd om medewerkers een schouderklopje te geven voor de inspanningen van het afgelopen jaar. De “echte” waardering vindt traditiegetrouw plaats met de overhandiging van een mooi kerstpakket.

  winterfeest_bbq_schaal_1_1

  In de gezellige sfeer die kerstmis met zich meebrengt, komen de kerstpakketten van Vuurkorfwinkel.nl uitstekend tot hun recht. De overheerlijke delicatessen zoals marshmallows, chocomel of glühwein, aangevuld met een traditionele vuurkorf, een leuke vuurschaal of sfeervolle Zweedse fakkel, maken onze originele kerstpakketten tot een waardevol geschenk. Een geschenk waarmee u uw waardering voor uw personeel en relaties op gepaste wijze kunt laten blijken.

  Lees verder

 • Kerstpakket met vuurkorf bestellen? Bestel hier!

  Verras uw medewerkers dit jaar eens echt!

  Kerstpakket-vuurkorf.nl is onderdeel van Vuurkorfwinkel.nl en gespecialiseerd in originele kerstpakketten met vuurkorf,
  vuurschaal of Zweedse fakkel.

  Vuurkorfwinkel.nl heeft alles voor sfeervol buitenleven en is al jarenlang de nummer 1 van Nederland en België. Onze kerstpakketten zijn daarom altijd gebaseerd op het thema "vuur, warmte en gezelligheid" in de tuin. Want dat is waar we goed in zijn! Een leuke vuurkorf of vuurschaal aangevuld met gezellige producten en heerlijke lekkernijen valt bij iedereen in de smaak.

  Winterfeest_Gold_schaal

  Met onze kerstpakketten direct genieten tijdens de feestdagen

  Uw medewerkers of relaties kunnen direct tijdens de feestdagen genieten van een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Marshmallows roosteren, een gluhweintje of warme chocomel drinken, het kan allemaal. Naast onze standaard kerstpakketten bieden we u namelijk ook de mogelijkheid om een volledig kerstpakket op maat samen te stellen. Niets is ons te gek!

  Lees verder

 • Kerstpakket met vuurkorf of vuurschaal bestellen?

  kerstpakket-vuurkorf.nl

  Kerstpakket met vuurkorf online bestellen!

  Bestel originele kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal online! Heeft u liever een kerstpakket op maat? Géén probleem! Bel ons dan op telefoonnummer 013-5451966 of stuur een e-mail naar info@kerstpakket-vuurkorf.nl

3 artikel(en)