Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Zelf samenstellen

Stel zelf uw kerstpakket samen!

Onze kracht is het maatwerk dat we van oudsher aanbieden. U kunt bij ons terecht voor een kerstpakket dat volledig door uzelf is samengesteld. Wilt u een vuurkorf in het kerstpakket of toch liever een specifieke vuurschaal? Géén probleem! Alles kan! Wij stellen al jarenlang kerstpakketten samen met bijvoorbeeld popcornpannen, marshmallowpinnen, chocolade van Tony's Chocolonely, erwtensoep of Belgische wafels. En uiteraard leuk per stuk verpakt.

Kies uit het volledige assortiment van Vuurkorfwinkel.nl

In principe heeft u de keuze uit het volledige assortiment van Vuurkorfwinkel.nl. Ter inspiratie hebben we hieronder daarom alvast een kleine selectie van leuke artikelen voor in een kerstpakket op een rijtje gezet. Wilt u een voorstel op maat? Neem dan snel contact met ons op. Niets is ons te gek! Een specifiek artikel, een persoonlijke kaart of speciale verpakking? Wij regelen het! Onze medewerkers helpen u daar graag bij. Eén telefoontje volstaat: 013-545 19 66.

a
per pagina

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

 

 

Accessoires en lekkernijen voor in het kerstpakket

Een origineel kerstpakket valt of staat met de leuke accessoires en lekkernijen in het pakket. Daarom hebben wij van Kerstpakket-vuurkorf.nl de leukste en lekkerste artikelen verzameld voor uw kerstgeschenk! Deze producten zijn allemaal gerelateerd aan warmte en gezelligheid en stralen dit ook duidelijk uit. In combinatie met bijvoorbeeld een mooie vuurkorf of vuurschaal zijn deze sfeerproducten perfect om als kerstpakket te geven én te ontvangen.

Organiseer direct een kerstborrel of een winterbarbecue

Bij Kerstpakket-vuurkorf.nl streven wij ernaar dat een kerstpakket meteen in gebruik genomen kan worden op de dag van ontvangst. De sfeerproducten zoals marshmallows, marshmallowpinnen, lange lucifers en aanmaakblokjes sluiten perfect aan bij die gedachten. Organiseert u dezelfde avond ook nog een gezellige tuinborrel?

Speciale wensen? Bel ons op 013-545 19 66

Wilt u zelf een kerstpakket samenstellen met leuke accessoires en lekkernijen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Naast de standaard kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal bieden we namelijk ook maatwerk aan. Wilt u graag een specifiek product toevoegen dat nog niet op onze site aangeboden wordt of bijvoorbeeld een kerstkaart bijsluiten, neemt u dan contact met ons op! We helpen u graag en niets is ons te gek! We gaan direct voor u op zoek!