Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Kerstpakket met Vuurkorf BBQ

Kerstpakket met vuurkorf Cube BBQ: Dat valt in de smaak!

Een origineel en uniek kerstpakket; dat wil toch iedereen? Wij bieden een aantal unieke pakketten, waaronder een kerstpakket met vuurkorf Cube BBQ. Daarmee verrast u iedereen écht! Deze multifunctionele korf is vuurkorf en barbecue in één om samen met vrienden of familie te genieten van een knisperend vuur of van een heerlijke barbecue!  Met onze pakketten staat de kerst in het teken van warmte, gezelligheid en plezier. 

Heeft u vragen of heeft u graag contact met één van onze medewerkers voor een voorstel op maat, bel ons dan op 013-545 19 66. Wij zijn u graag van dienst! 

Is uw kerstpakket op dit moment nog leverbaar?
Neem voor de actuele voorraadstatus eerst even contact met ons op: 013-5451966

 

per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

 

Kerstpakket met vuurkorf Cube BBQ

Kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten en een vernieuwend kerstpakket is lastig. Bij Kerstpakket-vuurkorf.nl bieden we originele kerstpakketten, zodat de ontvanger aangenaam verrast wordt! Het thema van onze pakketten is vuur, warmte en gezelligheid en dat vertaalt zich naar ons kerstpakket met vuurkorf. Dit populaire pakket bevat een van onze vuurkorven, voor dat beetje extra. Een vuurkorf staat garant voor gezelligheid en sfeer: een aanwinst voor de kerst! 

Direct genieten van uw vuurkorf Cube BBQ

Is het niet heerlijk om rond deze geweldige vuurkorf samen een lekker vuur te stoken en te genieten van een heerlijk glaasje wijn?

Deze multifunctionele vuurkorf is vuurkorf en Barbecue ineen.De Vuurkorf Cube BBQ van 2L Home & Garden is fraai vormgegeven en is uitermate geschikt om samen met vrienden of familie heerlijk te barbecuen boven het smeulend hout. Werkelijk alles is te grillen op het bijgeleverde BBQ rooster. Bent u klaar met barbecuën, dan kunt u nog lang nagenieten van een knisperend vuur van de vuurkorf.

Het leuke aan een kerstpakket met vuurkorf is dat dit direct ingezet kan worden tijdens de kerst. Gaat u met de hele familie kerst vieren, dan kunt u eerst genieten van een gezellige winterbarbecue en daarna van een knapperend vuur in de tuin. Of u gaat met de (klein)kinderen marshmallows roosteren boven de vuurkorf op 1e Kerstdag. De basisbenodigdheden zoals aanmaakblokjes en lange lucifers zijn vaak inbegrepen. Tevens zijn er nog veel andere mogelijkheden voor in en rondom de vuurkorf Cube BBQ. Denk aan een flesje glühwein, warme chocomel of heerlijke erwtensoep. Zo geniet u optimaal van uw vuurkorf én uw kerstdagen. 

Kerstpakketten op maat géén probleem!

Voor uw gemak hebben we bij Kerstpakket-vuurkorf.nl verschillende sfeervolle kerstpakketten samengesteld. Zo hebben we bijvoorbeeld een kerstpakket met vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel . Hieronder vindt u een overzicht van de pakketten met de verschillende producten in het thema vuur, warmte en gezelligheid: 

  

Elk pakket bevat een uniek en sfeervol item met bijpassende producten waar u direct van kunt genieten. Heeft u vragen of heeft u graag contact met één van onze medewerkers voor een voorstel op maat, bel ons dan op 013-545 19 66. Wij zijn u graag van dienst!  

Met onze pakketten staat de kerst in het teken van warmte, gezelligheid en plezier!