Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Kerstpakket op maat

Bent u op zoek naar een kerstpakket op maat? Géén probleem!

Maatwerk is van oudsher onze kracht! Natuurlijk hebben wij ook enkele zorgvuldig samengestelde kerstpakketten met vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel die u heel eenvoudig online kunt bestellen. Maar heeft u specifieke wensen, dan kunt u ook bij ons terecht. Niets is ons te gek!

Voor iedereen een origineel kerstpakket

U kunt bij ons terecht voor een kerstpakket dat volledig door uzelf is samengesteld. Wilt u een vuurkorf in het kerstpakket of toch liever een specifieke vuurschaal? Géén probleem! Alles kan! Wij stellen al jarenlang kerstpakketten samen met bijvoorbeeld popcornpannen, marshmallowpinnen, glühwein, erwtensoep, chocomel, etc. Altijd originele kerstpakketten met het thema “Vuur, warmte en gezelligheid”. Pakketten die bij iedereen in de smaak vallen!

Maar ook het toevoegen van een persoonlijke kaart of het afwijken van gangbare verpakking, het is allemaal mogelijk. U kunt uw wensen bij ons aangeven en wij zullen dan met u op zoek gaan naar de beste invulling om zo een mooi en origineel kerstpakket samen te stellen.

Keuze uit het volledige assortiment van Vuurkorfwinkel.nl

Bij het samenstellen van een origineel kerstpakket geven wij u de mogelijkheid om een keuze te maken uit het volledige assortiment van Vuurkorfwinkel.nl. In het linkermenu bij de "Overige categorieën" kunt u rechtstreeks doorklikken naar deze webshop en op uw gemak rondkijken. Ons assortiment variëert van vuurpotjes en paraffine berkenstammetjes tot tuinkaarsen en lange lucifers.

Vindt u nog steeds niet het artikel waarnaar u op zoek bent, dan nodigen wij u uit om even contact met ons op te nemen. Wij gaan graag voor u op zoek en doen ons best om een leuk kerstpakket voor u samen te stellen! 

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen?
Bel ons op 013-5451966

Waar u ook naar op zoek bent, bij Kerstpakket-vuurkorf.nl bent u aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het samenstellen van een leuk kerstpakket? Onze medewerkers zitten voor u klaar en zijn bereikbaar per e-mail of op telefoonnummer 013-545 19 66.

Kerstman met duim