Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Kerstpakket met Vuurschaal

Kerstpakket met vuurschaal: stijlvol genieten

Op zoek naar een kerstpakket dat bij iedereen in de smaak valt? Bij Kerstpakket-vuurkorf.nl vindt u originele kerstpakketten, met bijvoorbeeld een vuurschaal erin. Origineel, betaalbaar én gegarandeerd onderwerp van gesprek. Dit kerstpakket blijft zeker niet ongebruikt. 

Heeft u vragen of heeft u graag contact met één van onze medewerkers voor een voorstel op maat, bel ons dan op 013-545 19 66. Wij zijn u graag van dienst!

 

 

 

Kerstpakket met vuurschaal

Een leuk kerstpakket kiezen blijft ieder jaar lastig. Gelukkig denkt Kerstpakket-vuurkorf.nl met u mee! Onze kerstpakketten staan in het thema van gezelligheid, vuur en warmte. Zo bieden we onder andere een kerstpakket met vuurschaal! Dit sluit prachtig aan op de feestdagen: gezellig én stijlvol genieten met de familie. Naast een vuurschaal zit er in het pakket andere items voor heerlijke feestdagen. 

Direct genieten van uw vuurschaal

Een kerstpakket met vuurschaal combineert warmte, gezelligheid en stijl. Daarom is het een ideaal cadeau voor medewerkers of zakenrelaties. De vuurschaal kan direct ingezet worden tijdens de kerstdagen. Gebruik de schaal voor een heerlijk avondje in de tuin tijdens de kerst. Of zet de schaal op tafel tijdens een nieuwjaarsborrel! Het kerstpakket met de vuurschaal bevat desgewenst ook aanmaakblokjes en lange lucifers, zodat u meteen aan de slag kunt. Natuurlijk zijn er ook andere accessoires verkrijgbaar voor bij uw vuurschaal. Denk aan een fleecedeken voor op de bank of een zakje marshmallows om te roosteren. Alles voor een heerlijke winteravond! 

Kerstpakketten op maat géén probleem!

Voor uw gemak hebben we bij Kerstpakket-vuurkorf.nl verschillende sfeervolle kerstpakketten samengesteld. Zo hebben we bijvoorbeeld een kerstpakket met vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel . Hieronder vindt u een overzicht van de pakketten met de verschillende producten in het thema vuur, warmte en gezelligheid: 

Elk pakket bevat een uniek en sfeervol item met bijpassende producten waar u direct van kunt genieten. Heeft u vragen of heeft u graag contact met één van onze medewerkers voor een voorstel op maat, bel ons dan op 013-545 19 66. Wij zijn u graag van dienst!  

Met onze pakketten staat de kerst in het teken van warmte, gezelligheid en plezier!