Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Kerstpakket Zweedse fakkel

Een kerstpakket met Zweedse fakkel: robuust en romantisch

Heeft u ook nog geen kerstpakket gekozen? Kijk dan eens bij onze opties voor een kerstpakket met Zweedse fakkel. Met dit originele pakket verrast u uw zakenrelaties écht. De Zweedse fakkel is een populair product en een ideale toevoeging aan ieders buitenleven.

Heeft u vragen of heeft u graag contact met één van onze medewerkers voor een voorstel op maat, bel ons dan op 013-545 19 66. Wij zijn u graag van dienst!

 

 

 

Kerstpakket met Zweedse fakkel

Het kiezen van een kerstpakket is lastig: meestal bestaat zo'n pakket uit standaard etenswaren. Niet bij Kerstpakket-vuurkorf.nl, want wij bieden ook een kerstpakket met Zweedse fakkel. Ons thema voor kerstpakketten is warmte, vuur en gezelligheid. De Zweedse fakkel sluit daar geweldig op aan. Met de kerst kunt u de fakkel direct aansteken en buiten zitten. De Zweedse fakkel legt een warme gloed over ieders kerst! 

Direct genieten van uw Zweedse fakkel

Ons kerstpakket met Zweedse fakkel  is het ideale geschenk om mensen fijne feestdagen toe te wensen. De Zweedse fakkel is een geweldig item voor tijdens de feestdagen. Denk aan het gebruiken van de fakkel tijdens een kerstdiner of nieuwjaarsborrel. De vlammen van de Zweedse fakkel zorgen voor een sfeervolle avond en aangename warmte. Uiteraard bevat het pakket ook andere producten ter aanvulling op de fakkel. Met de aanmaakproducten en de stijlvolle standaard kunt u direct aan de slag. En geniet van een kop warme chocolademelk terwijl u zich opwarmt bij de fakkel. 

Kerstpakketten op maat géén probleem!

Voor uw gemak hebben we bij Kerstpakket-vuurkorf.nl verschillende sfeervolle kerstpakketten samengesteld. Zo hebben we bijvoorbeeld een kerstpakket met vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel . Hieronder vindt u een overzicht van de pakketten met de verschillende producten in het thema vuur, warmte en gezelligheid: 

Elk pakket bevat een uniek en sfeervol item met bijpassende producten waar u direct van kunt genieten. Heeft u vragen of heeft u graag contact met één van onze medewerkers voor een voorstel op maat, bel ons dan op 013-545 19 66. Wij zijn u graag van dienst!  

Met onze pakketten staat de kerst in het teken van warmte, gezelligheid en plezier!

 

 

 

Kerstpakket-vuurkorf.nl heeft enkele standaard kerstpakketten met een Zweedse fakkel direct bestelbaar, voor uw gemak. Uiteraard zitten er in dit pakket leuke extra's om bij de Zweedse fakkel te gebruiken.

Dit zijn de verschillende pakketten:

 

Elk pakket bevat een uniek product met direct bruikbare items voor daarbij. Heeft u vragen of heeft u graag contact met één van onze medewerkers voor een voorstel op maat, bel ons dan op 013-545 19 66. Wij zijn u graag van dienst!  

Met onze pakketten staat de kerst in het teken van warmte, gezelligheid en plezier!